Direct contact?

088-033 1587

BEREKEN DIRECT ZELF
uitroepimg

Hoogte hypotheek berekenen

Hoeveel hypotheek heeft u nodig? Dat is een goede vraag. Hoeveel u nodig heeft en hoeveel u van een bank kunt krijgen zijn 2 verschillende dingen. Wat u nodig heeft, kunt u gemakkelijk berekenen met behulp van onze rekentool "Financiele behoefte berekenen". Koopt u een nieuwbouw woning of een bestaande woning. Een bestaande woning koopt u met Kosten Koper en een nieuwbouw woning Vrij Op Naam. Wilt u gaan verbouwen, misschien een andere keuken of badkamer? De woonkamer wat groter, wat u ook graag zou willen, overal hangt een kostenplaatje aan. Een eerste stap is te weten te komen of u het huis kunt kopen. Een indicatie hoeveel een bank aan u wil lenen, kunt u te weten komen samen met de rekenmodule "maximale hypotheek berekenen". Met deze module kunt u zien hoeveel u kunt lenen, uitgaande van uw inkomen. Heeft u liever een hypotheek met NHG, check dan de hoogte van uw lening samen met de module "Maximale hypotheek met NHG"

Hoogte van uw maandlast

Wat kost dat nu? Als u dat weet, kunt u voor uzelf bepalen of het past in uw huishoudbudget. U kunt het ook omdraaien en voor uzelf een maximum bedrag bepalen wat u aan een koophuis wilt uitgeven. Als dat zo is onze rekenmodule "huis bij maandlast berekenen" een uitkomst. Om te voorkomen dat uw droomhuis op termijn misschien een luchtkasteel blijkt te zijn is het verstandig om op verschillende manieren naar uw wenshuis te kijken, het allerbelangrijkste is inderdaad, wat ben ik er per maand aan kwijt. Wil en kan ik dit betalen. Een van onze populairste modules is "maandlasten berekenen" en niet voor niets is dat zo.

En nu verder

Als u dat wilt, kunnen onze Hypotheekadviseurs u verder helpen. Samen met u, kijken zij naar uw wensen, uw mogelijkheden en zij kunt u adviseren gedurende het hele traject van zoeken naar eigenaar. Vul het contactformulier in en zij nemen contact met u op.