Direct contact?

088-033 1587

BEREKEN DIRECT ZELF
uitroepimg

Over ons

Hypotheek-berekenen.nl is een initiatief van T&P Advies. T&P Advies is een samenwerkingsverband tussen zeer deskundige hypotheekadviseurs en adviseert op landelijke schaal op het gebied van hypotheken.

De dienstverlening van T&P Advies valt onder de regelgeving van de Wet Financieel Toezicht (WFT). T&P Advies is in het bezit van een AFM vergunning (nummer 12019228).

Onze dienstverlening

T&P Advies is een onafhankelijk intermediair en heeft de mogelijkheid om alle hypotheekverstrekkers die actief zijn in Nederland voor u te vergelijken. Onder de beste hypotheek verstaan wij: de hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie en waarbij uw maandlasten zo laag mogelijk zijn.

Ook indien u al een offerte heeft liggen van een andere hypotheekaanbieder, dan dagen wij u uit ook eens een offerte bij ons op te vragen. In veel gevallen bent u bij T&P Advies goedkoper uit, dan bij andere partijen. Door efficiënt en 100% internetgeoriënteerd te werken en haar jarenlange ervaring, houdt T&P Advies haar kosten laag.

Ons kantoor en bereikbaarheid

Het hoofdkantoor van T&P Advies is gevestigd te Apeldoorn en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

U kunt ons bereiken op ons hoofdnummer: 088-0331560.
U kunt ons per e-mail ook altijd bereiken via info[at]tenpadvies.nl.

Belangrijke gegevens

T&P Advies is een handelsnaam van Invest Online Financieel B.V. en staat ingeschreven bij de KVK onder nummer: 08196184. Wij zijn tevens in het bezit van een AFM vergunning, welke is opgenomen in het register van de AFM onder nummer: 12019228. Ook zijn wij ingeschreven bij het KiFiD (300.013770) en bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Website gemaakt door:

T&P Advies heeft een samenwerkingsverband met Jaagers.com/magento en Magentowebstore.nl voor het maken en beheren van haar websites.