Direct contact?

088-033 1587

BEREKEN DIRECT ZELF
uitroepimg

Hypotheek oversluiten berekenen

Wat biedt onderstaande rekenmodule u?

Op dit moment bent u als eigenhuisbezitter aan het kijken wat voor u de voordelen zijn als u uw hypotheek gaat oversluiten naar een andere bank of gaat verlengen bij de huidige bank. Gaan uw maandlasten omhoog of omlaag? Dat is de vraag die u uzelf stelt. Wij kunnen ons voorstellen dat u erg blij zou zijn als uw maandlasten zouden dalen wanneer u uw hypotheek zou oversluiten of verlengen. Middels onderstaande rekenmodule berekent u eenvoudig of wij een goedkopere hypotheek voor u kunnen afsluiten.

Vul uw gegevens in na op de button "CONTACT" geklikt te hebben en wij nemen spoedig contact met u op om u vrijblijvend verder te helpen.

> Toon meer informatie over deze rekenmodule

Let op: Al onze rekenmodules geven indicatieve resultaten. Voor een 100% sluitende berekening zal er breder geinventariseerd moeten worden. Direct iemand spreken voor een berekening op maat? Bel naar 088-033 1587.
fotoman

* Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om eenmalig contact met u op te nemen n.a.v. uw adviesaanvraag.

Ga terug naar het overzicht van beschikbare rekenmodules

Extra informatie

Heeft u een verlengingsvoorstel van uw eigen bank gekregen en is het voorstel niet wat u ervan verwachtte, dan is het verstandig te overwegen naar een andere hypotheekverstrekker te gaan. Wanneer u naar een andere hypotheekverstrekker gaat, krijgt u wel te maken met extra kosten. Deze kosten heeft u meestal niet wanneer u bij uw eigen bank blijft. Dit hoeft echter voor u geen reden te zijn dan maar bij uw huidige bank te blijven.

Het gaat u namelijk om lagere lasten en dat kan ondanks de extra oversluitkosten toch het geval zijn. U moet weer langs de notaris in verband met een nieuwe hypotheekakte, uw woning gaat opnieuw getaxeerd worden, uw inkomen moet nog in evenwicht zijn met het nieuwe hypotheekbedrag en u heeft de kosten van het hypotheekadvies.

Dit nieuwe hypotheekadvies kan er voor zorgen dat u ondanks bovenstaande kosten bij een nieuwe hypotheek toch een lagere maandlast heeft. Dit is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren die hierin meetellen.

Uw huidige hypotheek en andere feiten moeten goed bekeken worden. Van welke kant je het ook bekijkt, het begint bij een goed advies. Wij willen u daar graag bij helpen.

Vult u de gegevens in die gevraagd worden in de rekenmodule en kijk wat uw voordeel kan zijn. Vraag daarna een persoonlijk gesprek aan met een van onze adviseurs die het voor u kunnen regelen.