Direct contact?

088-033 1587

BEREKEN DIRECT ZELF
uitroepimg

Maandlasten berekenen

Wat biedt onderstaande rekenmodule u?

Bij een hypotheek horen maandlasten, daar is geen ontkomen aan. Toch kan het zijn dat bij exact dezelfde woningen de maandlasten verschillend zijn. Hoe kan dit? Deze rekenmodule geeft u inzicht in wat uw maximale hypotheek is met bijbehorende bruto en netto maandlast. Niet alleen worden de netto en bruto maandlasten bij aanvang van de hypotheek getoond, maar ook wordt de toe- of afname gedurende de looptijd middels een grafiek inzichtelijk gemaakt.

Vul uw gegevens in na op de button "CONTACT" geklikt te hebben en wij nemen spoedig contact met u op om u vrijblijvend verder te helpen.

> Toon meer informatie over deze rekenmodule

Let op: Al onze rekenmodules geven indicatieve resultaten. Voor een 100% sluitende berekening zal er breder geinventariseerd moeten worden. Direct iemand spreken voor een berekening op maat? Bel naar 088-033 1587.
fotoman

* Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om eenmalig contact met u op te nemen n.a.v. uw adviesaanvraag.

Ga terug naar het overzicht van beschikbare rekenmodules

Extra informatie

Bij een koopwoning zijn er een aantal zaken die met elkaar de maanlast van uw hypotheek bepalen. De hypotheekrente is er daar een van. Hoe hoger de rente, hoe meer maandlast. Ook de manier hoe u de gehele hypotheek of een deel ervan wilt aflossen bepaalt voor een deel de maandlast.

Verder is uw inkomen en leeftijd van invloed. Gebruikt u eigen geld om de hypotheek lager te maken? Hoe duur is het huis wat ik koop? Heeft u voldoende ruimte binnen uw inkomen om uw maandlast bruto te betalen of gaat u uit van een maandelijks belastingvoordeel, dus een netto maandlast.

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat bij het afsluiten van een hypotheek erg belangrijke afwegingen gemaakt moeten worden die van invloed zijn op wat u aan maandlasten heeft.

Gaat u af op uw eigen intuïtie of vraagt u hulp van een ervaren hypotheekadviseur, want tenslotte heeft een hypotheek een langdurige invloed op uw leven en een verkeerde beslissing werkt jaren door en kan u veel geld kosten.

Vul de gegevens op het contactformulier in en wij sturen u graag een persoonlijk rapport toe en helpen u graag bij een hele belangrijke stap in uw leven.