Hypotheek oversluiten berekenen? Check vrijblijvend wat mogelijk is!


Besparen op de maandlasten van uw huidige hypotheek? Bereken of oversluiten loont! Vraag een gratis door een hypotheekspecialist uitgevoerde telefonische berekening van uw hypotheekmogelijkheden aan. Wij respecteren uw privacy.

Het jaartal dient 4 cijfers te bevatten.
Veilige verbinding

In 2 minuten bent u klaar!

Uw hypotheekberekening

Prijs: € ............?
U weet snel waar u aan toe bent
  • Laatste aanvraag -
  • Vandaag al offerteaanvragen
  • mensen gingen je al voor
Uitstekend!
17-04-2024
Martin
Reviews
8.9
97% van onze klanten beveelt ons aan.
Snelle reactie, ze luisteren goed, alles helder en duidelijk,
14-04-2024
Schaap

Hypotheek oversluiten, zo werkt het

U heeft vast wel eens gehoord van het oversluiten van uw hypotheek, maar wat houdt het eigenlijk in? Het oversluiten van uw hypotheek betekent dat u uw bestaande hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit bij dezelfde (met bijvoorbeeld een nieuwe hypotheekvorm) of een andere geldverstrekker. 

Of het verstandig is om uw hypotheek over te sluiten hangt volledig af van uw huidige situatie en toekomstplannen. Onze aangesloten adviseurs berekenen graag volledig vrijblijvend uw hypotheekmogelijkheden zodat u weet welke mogelijkheden er voor u zijn.

Kies uw reden om over te sluiten

Het oversluiten van uw hypotheek kan verschillende voordelen hebbe. Veelal is oversluiten het meest interessant wanneer de actuele hypotheekrente een stuk lager is dan u momenteel betaald.

Toch kan oversluiten ook verstandig zijn wanneer u:

  • Wilt besparen op uw maandlasten
  • Wilt kiezen voor zekerheid door uw rente vast te zetten omdat uw rentevast periode binnenkort afloopt
  • In aanmerking komt voor een lagere risicoklasse 
  • Uw hypotheek voorwaarden wilt verbeteren

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Er zijn tal van partijen die verschillende voorwaarden stellen voor het oversluiten van uw hypotheek. Bij ons ontvangt u direct een telefonische berekening van uw mogelijkheden en brengen wij u in contact met een hypotheekadviseur die verschillende aanbieders voor u kan vergelijken. Geheel gratis en vrijblijvend! 

Het staat u vrij om na de telefonische check te bepalen of u gekoppeld wilt worden aan een hypotheekadviseur uit uw omgeving of dat u zelf op zoek gaat naar een goede hypotheekadviseur.

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten