Direct contact?

088-033 1587

BEREKEN DIRECT ZELF
uitroepimg

Hypotheek oversluiten

Als u uw hypotheek oversluit, wordt uw huidige hypotheek beëindigd en sluit u een nieuwe hypotheek af. Met uw nieuwe hypotheek lost u dan in eens uw oude hypotheek af. Zo kunt u bijvoorbeeld een andere hypotheekvorm krijgen, een lagere hypothecaire rente realiseren of kiezen voor een andere hypotheekaanbieder.

Aandachtspunten

Voor het oversluiten van uw hypotheek is uw persoonlijke situatie doorslaggevend. Uw premie, hypotheekrente, aflossing en rentevaste periode zijn van belang. Evenals de 'boete' die u moet betalen voor het eerder aflossen van uw huidige hypotheek, de eventuele taxatie- en notariskosten en de hoogte van de afsluitprovisie. Het is een complexe klus om al deze variabelen mee te nemen in uw afweging. Onze hypotheekadviseurs kunnen uw hypotheek berekenen. Onze adviseurs zijn professioneel en op de hoogte van de laatste hypotheekontwikkelingen. Zodoende kunnen zij u een advies op maat geven.

Waarom oversluiten?

Voor meer informatie kunt u bellen met 088-033 1587. Wilt u echter geheel kosteloos en geheel vrijblijvend advies op maat, dan kunt u het beste hier uw gegevens achterlaten. Een van onze adviseurs zal zich verdiepen in uw persoonlijke situatie en zodoende krijgt u een persoonsgebonden advies inzake hypotheek oversluiten.